0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zeeland?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zeeland

Bedwantsen in uw woning in Zeeland

de door ons aangedragen professional rekent af met uw ongedierteproblemen. Beestjes die met het blote oog nauwelijks te zien zijn? Voor onze medewerker is dat geen enkel probleem. Heeft u bijvoorbeeld last van bedwantsen in uw woning? Dit zijn kleine diertjes die in en rondom uw bed te vinden zijn. De diertjes zijn nog geen centimeter groot, maar kunnen wel zorgen voor grote overlast! Voorbeelden van overlast zijn jeukende, rode vlekken op uw huid. Ook kunt u allerlei bloedvlekjes en zwarte puntjes in uw dekbed vinden.

Hoe komt u aan bedwantsen?

Hoe bedwantsen in een woning terecht komen is moeilijk te achterhalen. De diertjes komen het meeste voor in en rondom bedden van hotelkamers. Heeft u onlangs een zakenreisje gehad of bent u een weekendje weg geweest? Dan kan het zomaar zijn dat er bedwantsen met u mee zijn gereisd naar huis. Bedwantsen zijn namelijk echte lifters: via bijvoorbeeld bagage of kleding laten zij zich vervoeren naar allerlei locaties. Controleer bij het volgende uitstapje dus altijd uw hotelkamer op de kleine beestjes. Zo voorkomt u dat u onverwachte en ongewenste souvenirs mee naar huis neemt.

Is het al te laat en heeft u bedwantsen in uw woning? Bel dan naar de door ons aangedragen professional. Wij komen graag bij u thuis!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zeeland en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zeeland bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606