0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zeeland?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zeeland

Kakkerlakken in Zeeland?

Het idee van kakkerlakken in huis gruwelt mensen. Zorg er daarom voor dat u deze plaagdieren niet in huis krijgt! Heeft u uw etensresten van de avond ervoor niet opgeruimd? Dan is dit een open uitnodiging voor kakkerlakken of een ander soort ongedierte. Ongedierte is altijd op zoek naar voedsel en ze maken vaak geen onderscheid in soorten voedsel. Kakkerlakken zijn tevreden met alles wat ze kunnen opeten.

Heeft u deze plaagdieren in uw woning rondsluipen en wilt u hier graag vanaf? Schakel dan de door ons aangedragen professional in. Met onze efficiënte werkwijze bestrijden wij uw ongedierte grondig.

Het gevaar van kakkerlakken

Kakkerlakken in huis zijn niet alleen erg vervelend, de beestjes zijn ook schadelijk voor uw gezondheid. Doordat deze plaagdieren leven in rioleringen of andere ongure locaties, zijn ze de perfecte kandidaten om allerlei ziektes en bacteriën met zich mee te dragen. Hier kunt u ontzettend ziek van worden. De meest voorkomende ziekteverwekkers die de dieren met zich meedragen zijn:

  • Salmonella;
  • Tyfus;
  • Hepatitis;
  • Dysenterie.

Voorkom dat u ziek wordt door ongedierte! Schakel bij een kakkerlakkenplaag een professionele ongediertebestrijder in. Als u woonachtig bent in Zeeland, dan kunt u een beroep doen op de door ons aangedragen professional. Wij zijn al sinds 1999 werkzaam in Zeeland en bieden een snelle service. Wij zorgen ervoor dat uw woning vrij is van plaagdieren!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zeeland en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zeeland bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606