0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zeeland?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zeeland

Wespen in Zeeland?

Wordt uw tuin bewoond door allerlei wespen? Vermoedt u dat u een wespennest heeft, maar kunt u de kern niet vinden? Kunt u niet ongestoord naar buiten zonder dat u overlast heeft van de wespen? Een wespenplaag kan heel vervelend zijn, maar gelukkig is er een oplossing voor. Met een professionele ongediertebestrijder bent u snel van uw klachten af. Woont u in Zeeland? Dan kunt u contact zoeken met de professionele ongediertebestrijder uit uw provincie: de door ons aangedragen professional. Onze medewerkers zijn erg ervaren in het bestrijden van allerlei soorten ongedierte in Zeeland. Door gebruik te maken van moderne technieken en methodes sporen wij het wespennest snel op en bestrijden we het grondig.

Is een wespensteek gevaarlijk?

Veel mensen zijn bang om gestoken te worden door een wesp. Toch is een wespensteek niet gevaarlijk. Het doet wel pijn en er kan een zwellinkje ontstaan. Het is een ander verhaal als u allergisch of overgevoelig bent voor wespen. Dan kunt u na een wespensteek benauwd of misselijk worden, of kunt u in het ergste geval na een tijdje moeite krijgen met ademen. Levensgevaarlijk dus! Bel in dat geval na een wespensteek direct een dokter.

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zeeland en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zeeland bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606