0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Zeeland?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Zeeland

Muggen, vliegen en rioolvliegjes in Zeeland?

Muggen en vliegen kunnen voor grote overlast zorgen. In het lente- en zomerseizoen laten de diertjes weer van zich horen en blijven ze zeker niet onopgemerkt. Wordt uw nacht verstoord door het geluid van bromvliegen? Heeft u allerlei jeukende muggenbulten op uw huid en blijft u maar krabben? Of kunt u niet meer zorgeloos genieten van uw glaasje prik zonder dat er muggen in uw glas duiken? Er is een oplossing; schakel een ongediertebestrijder in. Als u in de provincie Zeeland woont, dan kunt u contact zoeken met de door ons aangedragen professional. Al meer dan 25 jaar bestrijden wij ongedierte.

Een ander soort vlieg is een rioolvlieg. Dit dier wordt zo genoemd omdat ze het liefst leeft in rioleringen. Vindt u allerlei rioolvliegen in uw badkamer? Dan is dit vaak een waarschuwing dat u last heeft van een rioollekkage. Ook hier kunt u ons voor inschakelen. Naast dat wij uw ongedierte bestrijden sporen wij ook graag het lek voor u op.

Eigen methodes

Omdat iedereen wel eens last heeft gehad van muggen of vliegen, zijn er veel bestrijdingsmethodes tegen deze plaagdieren. U heeft vast een keer gebruik gemaakt van een vliegenmepper of een elektrische vliegenmepper? U kunt er ook voor kiezen om speciaal gif te gebruiken of een vliegenval te zetten. Vaak helpen deze eigen middeltjes wel, maar zijn ze niet heel effectief. Voor een effectieve en langdurige bestrijding schakelt de door ons aangedragen professional in.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Zeeland en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Zeeland bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606